Thursday, January 21, 2010

Basikal pink...kelas gitew...

Adik pon ada basikal jugak, tapi adik redha aja basikal adik warna apa...nuuuu si kakak dia kejauhan yang susah hati... tak suka warna merah..warna asal basikal tu...jadi dengan menggunakan kepakaran cik mi dia...terhasillah basikal warna...pink...


taraaaaaa.....nih dia basikal kak long yang berwarna pink itew...Kelasssss... ada nama lagi...

Asalnya sebelum ada sticker dogoi aja, mcm padang jarak padang terkukuq pon ada...Sebenaqnya abah depa bukan suka sgt cat lain, tapi dengan kesungguhan kak long study untuk uji
an penentuan kelas darjah satu retu..telah mencairkan hati seorang abah yang garang ini......







2 comments:

Anonymous said...

anak kak ann bleh basikal bru ka?

My addiction said...

yo la..basikal baru..org lain dah berapa biji basikal time umoq cenggni..anak kak an baru dua bijik basikal..masa 1 tahun satu..7 tahun satu..jimattttttt E....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Anniversary ticker

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

halwa telinga

Followers